Printere er en nødvendighed på kontoret. De har været en del af erhvervslivet i århundreder.

Den første printer blev opfundet af Johannes Gutenberg i 1440'erne. Det var en maskine, der kunne printe tekst på papir ved hjælp af bevægelige typer. Trykkeren blev skabt til at lave kopier af bøger og manuskripter.

I 1879 blev den første kommercielt succesfulde skrivemaskine opfundet af Christopher Sholes og Carlos Glidden. Denne opfindelse bidrog til væksten af printere, da den gjorde det muligt for folk at oprette dokumenter uden først at skulle skrive dem ud i hånden.

I 1960'erne introducerede Xerox sin kopimaskine, som blev et øjeblikkeligt hit på grund af dens evne til at lave flere kopier på én gang og i farver, hvilket hjalp printere med at blive mere udbredte på arbejdspladsen.

Hvad er en printer, og hvordan fungerer den?

En printer er en elektromekanisk enhed, der bruges til at fremstille en papirkopi af et digitalt dokument.

Printeren består af et printhoved, blæk og papir. Printhovedet bevæger sig frem og tilbage over papiret, mens blækket overfører designet til papiret.

En printer fungerer ved at konvertere en type medie til en anden. Denne konvertering kan udføres på to måder: ved at printe eller kopiere billeder fra et medie til et andet (udskrivning) eller ved at scanne et billede fra et medie til et andet (kopiering).

Printere som et aktiv for din virksomhed

Printere er et vigtigt aktiv for enhver virksomhed. De kan bruges til en række forskellige formål, såsom udskrivning af dokumenter, fotos, flyers og meget mere.

Dette afsnit vil give dig nogle oplysninger om printere, og hvordan de kan hjælpe din virksomhed.

Printere til hjemme- og kontorbrug

Printere er en væsentlig del af kontorer, hjem og skoler. De bruges til udskrivning af dokumenter, fotos og andre kontoropgaver.

I dag findes printere i alle former og størrelser, der passer til forskellige formål. Der er printere til hjemmebrug såvel som kontorbrug.

Der findes en bred vifte af printere på markedet, som kan vælges efter brugerens behov. Nogle af disse printere er designet til hjemmebrug, mens andre er mere velegnede til kontorbrug.

De mest populære typer printere på markedet i dag omfatter laserprinter, inkjetprinter og fotoprinter.

Hvad er levetiden for en printer?

En printer har en levetid på omkring 3-5 år.

En printers levetid afhænger af printertypen, kvaliteten af materialerne og hvor ofte den bruges.

Hvor meget koster det at udskrive farvesider i en printer?

Prisen på en printer er ikke kun bestemt af prisen på selve printeren, men også prisen på blæk. Omkostningerne ved at udskrive farvesider i en printer kan variere fra $0,01 til $0,07 per side, afhængigt af typen og mærket af blækpatroner.

Prisen pr. side i en printer afhænger af to faktorer:

– Prisen du betaler for din printer

– Type og mærke af blækpatroner, du bruger

Registreringsnummer DK-374 077 39